Diensten

focus

studiebegeleiding

Instagram

DIENSTEN

Door onze persoonlijke begeleiding helpen wij iedere leerling om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons ervaren leerlingen wat je kunt bereiken met plannen, herhaling, consequent het huiswerk maken, het verbeteren van vaardigheden voor een bepaald vak en het gebruiken van de juiste leerstrategieën. Ouders houden wij persoonlijk en via ons studievolgsysteem op de hoogte van de vorderingen.

 

HUISWERKBEGELEIDING

 

Na schooltijd even bijkomen met een kopje thee. En daarna het huiswerk maken en leren. Tijdens de huiswerkbegeleiding maken wij samen met de leerling een overzicht van het huiswerk waarmee de leerling aan de slag gaat. En tijdens het huiswerk maken helpen wij de leerling verder. Het huiswerk wordt ook gecontroleerd en overhoord. Voor toetsen maken wij een planning voor de langere termijn. Zo'n overzicht geeft duidelijkheid en rust. Ouders worden persoonlijk en via ons studievolgsysteem op de hoogte gehouden.

BASISCHOOLBEGELEIDING

 

Leerlingen van de basisschool krijgen bij ons altijd één op één begeleiding. Tijdens de basisschoolbegeleiding wordt de leerling geholpen door een ervaren basisschoolbegeleider. Tijdens de eerste kennismaking wordt besproken welke vaardigheden aandacht nodig hebben. De vorderingen van de leerlingen worden goed bijgehouden en regelmatig met de ouders besproken.

BIJLES

 

Tijdens de bijles wordt er begeleiding gegeven voor een bepaald vak. Onze begeleiders hebben niet alleen veel kennis over het vak, maar weten ook hoe ze de stof moeten overbrengen. Door de intensieve en persoonlijke begeleiding zijn achterstanden snel weer weggewerkt. Dit geeft rust en zelfvertrouwen en zorgt voor plezier in het leren.

EXAMENTRAINING

 

Bij onze examentraining word je een hele dag volledig ondergedompeld in het examenvak. Je krijgt uitleg over de theorie, we maken een oefenexamen en bespreken dit uitgebreid. Je krijgt ook veel tips over het voorbereiden en het maken van het examen. Vervolgens ga je met een goede basis en vol zelfvertrouwen het examen in.

 

Rooster examentrainingen.

 

ZOMERSCHOOL

 

De overstap van groep 8 naar de brugklas is een grote stap. Hoe gebruik ik mijn agenda, wat betekenen al die afkortingen, hoe maak ik een planning en hoe lees ik mijn rooster zijn een paar vragen waar leerlingen graag een antwoord op willen hebben. Tijdens onze tweedaagse zomerschool zorgen wij ervoor dat leerlingen goed voorbereid en met zelfvertrouwen starten in de brugklas.

 

Rooster zomerschool.

Copyright @ All Rights Reserved