Over ons

OVER ONS

Het team van Focus studiebegeleiding bestaat uit enthousiaste begeleiders met een pedagogische opleiding op minimaal HBO-niveau. Leerlingen voelen zich bij ons snel op hun gemak door de prettige sfeer. Door de kleine groepen kunnen wij iedere leerling de persoonlijke aandacht geven die nodig is.


Anke de Jong


Na het afronden van mijn docentenopleiding heb ik een aantal jaren voor de klas gestaan in het voortgezet onderwijs. Inmiddels geef ik alweer acht jaar huiswerkbegeleiding in Sneek. Dit doe ik met veel plezier.


De leerlingen één op één begeleiden, ze motiveren, ze leren hoe te leren en samen met de leerlingen gaan voor het beste resultaat geeft mij voldoening en vind ik een mooie uitdaging. Leerlingen gaan dankzij de begeleiding goed voorbereid naar school. Het halen van goede cijfers geeft (weer) plezier in leren en geeft zelfvertrouwen. 

Cindy Zomervrucht

 

Hoe kan een kind het beste uit zichzelf halen? Dat was een vraag die tijdens mijn opleiding, stages en werk in het onderwijs altijd centraal stond. Ook in mijn huidige werk wil ik kinderen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Sinds een aantal jaren werk ik met leerlingen van de basisschool en leerlingen uit het voortgezet onderwijs die extra begeleiding nodig hebben met schoolgerelateerde zaken.


Met mijn begeleiding hoop ik leerlingen inzicht in de leerstof te geven en het vertrouwen in zichzelf te laten groeien, zodat een leerling uiteindelijk genoeg houvast heeft om zich zelfstandig verder te ontwikkelen.

Copyright @ All Rights Reserved