wat anderen zeggen

DIT ZEGGEN OUDERS EN LEERLINGEN

OVER FOCUS STUDIEBEGELEIDING"Het afgelopen jaar heeft Sigrid huiswerkhulp van jullie gehad, dit naar volle tevredenheid. Wij zijn heel blij met alle hulp en begeleiding die Sigrid gekregen heeft en ze heeft er zeker baat bij gehad. Komend schooljaar gaat Sigrid weer zelfstandig aan de slag. Hartelijk bedankt voor alle inzet."

Ouders van Sigrid, Leerling RSG Sneek 


"Toen ik begon met de huiswerkbegeleiding had ik acht onvoldoendes waarvan ik zeven onvoldoendes heb opgehaald. Ik ga nu over naar 3Havo. Tijdens de huiswerkbegeleiding heb ik leren plannen en heb ik meer structuur gekregen in het maken van mijn huiswerk.

Milay, Leerling Bogerman Sneek


"Dank voor de begeleiding. Jelle vond de begeleiding heel prettig en gaat nu zelf aan de slag met plannen. Mocht hij volgend schooljaar de slag niet te pakken krijgen, dan zullen we snel weer aan de bel trekken."

Ouders van Jelle, Leerling OSG Heerenveen


"Het gaat heel goed met Nils op school. Hij haalt goede cijfers en heeft voldoende geleerd hoe hij moet plannen. Wij willen jullie bedanken voor de begeleiding die jullie hebben geboden. Nils heeft er zeker van geleerd."             

Ouders van Nils, Sneek


Bedankt voor jullie hulp tijdens de opstartfase van de Havo. Het gaat nu goed en we hopen dat ze deze lijn kan blijven vasthouden. Mocht er verandering zijn, dan maken we graag weer gebruik van jullie dienstverlening.

Vader van Anna, 12 jaar

Huiswerkbegeleiding Sneek

Huiswerkbegeleiding Heerenveen

Huiswerkinstituut Sneek

Huiswerkinstituut Heerenveen

Copyright @ All Rights Reserved