Brugklascoaching

Brugklascoaching

Onze brugklascoaching in het kort

Een goede start

Onze ervaren coaches met ervaring in het voortgezet onderwijs weten precies wat leerlingen nodig hebben.

Aanleren van studievaardigheden

Aanleren van agendagebruik, leren leren, plannen, leerstrategieën, samenvattingen maken en meer.

Prettige sfeer

Een huiselijke omgeving, een fijne leerplek waar leerlingen zich op hun gemak voelen.

Persoonlijke aanpak

Voldoende ruimte en tijd voor persoonlijke aanpak op maat. 

Voor veel leerlingen is de overgang naar het voortgezet onderwijs een hele stap. Een nieuwe school, nieuwe klasgenoten, voor ieder vak een andere docent en huiswerk voor veel verschillende vakken. Hoe pak je dat nou aan? En hoe kun je ook nog tijd overhouden voor je vrienden en je favoriete sport? Veel leerlingen kunnen het eerste jaar van het voortgezet onderwijs hier wel wat extra ondersteuning bij gebruiken. Voor deze leerlingen bieden wij brugklascoaching. Onze ervaren coaches met ervaring in het voortgezet onderwijs weten precies wat leerlingen nodig hebben voor een goede start.  


Met onze hulp leer je hoe je meteen een goede start kan maken op de middelbare school, zodat je de rest van het jaar goed voorbereid en zelfverzekerd naar school gaat. Zo krijg je de vaardigheden en het zelfvertrouwen waar je jouw hele schoolcarrière van kan profiteren!


Hoe gaan wij te werk:

We beginnen bij de basis. Hoe gebruik je je agenda en hoe plan je je huiswerk voor de korte en de lange termijn? We vertellen je welke leerstrategie je voor elk vak toe kunt passen. Hoe leer je woordjes, oefen je met grammatica en leer je langere teksten? En hoe kun je bijvoorbeeld een wiskundetoets goed voorbereiden? Daarnaast kun je tijdens de brugklascoaching aan de slag met het maken en leren van je huiswerk. Wij helpen bij vragen en overhoren de leerstof. We plannen samen het maak- en leerwerk en bespreken de aanpak van de vakken.  

We maken samen met de leerling een realistische planning voor de korte en de langere termijn. Zo'n planning geeft overzicht en rust. Dit alles doen we op een prettige manier. We willen dat leerlingen zich thuis voelen. Ouders worden persoonlijk en via ons studievolgsysteem op de hoogte gehouden. 


Met meer dan 10 jaar ervaring in het geven van huiswerkbegeleiding en met onze ruime werkervaring in het voortgezet onderwijs weten wij wat leerlingen nodig hebben.


Kom twee weken gratis meedraaien om te kijken of onze brugklascoaching bij jou past.  

Tarieven 

1 middag per week €180 per maand


2 middagen per week €270 per maand


3 middagen per week €315 per maand


4 middagen per week €345 per maand


5 middagen per week €375 per maand


Deze tarieven gelden voor het schooljaar 2023/2024.

Een intakegesprek is gratis en er gelden geen inschrijfkosten. Leerlingen mogen de huiswerkbegeleiding en brugklascoaching twee weken gratis uitproberen. De prijzen zijn inclusief gebruik van het leerlingvolgsysteem en oudergesprekken.Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.