Diensten

DIENSTEN

 Door onze persoonlijke begeleiding helpen wij iedere leerling om het beste uit zichzelf te halen. Bij ons ervaren leerlingen wat je kunt bereiken met plannen, herhaling, consequent het huiswerk maken, het verbeteren van vaardigheden voor een bepaald vak en het gebruiken van de juiste leerstrategieën. Ouders houden wij persoonlijk en via ons studievolgsysteem op de hoogte van de vorderingen.

HUISWERKBEGELEIDING

Na schooltijd even bijkomen met een kopje thee. En daarna het huiswerk maken en leren. Tijdens de huiswerkbegeleiding maken wij samen met jou een overzicht van het huiswerk waarmee je aan de slag gaat. En tijdens het huiswerk maken helpen wij je verder. Het huiswerk wordt gecontroleerd en overhoord. Voor toetsen maken wij een planning voor de langere termijn. Zo'n overzicht geeft duidelijkheid en rust. Ouders worden persoonlijk en via ons studievolgsysteem op de hoogte gehouden.

BRUGKLASCOACHING

Hoe gebruik je je agenda en hoe plan je je huiswerk voor de korte en de lange termijn? Wil jij leren hoe je moet leren en een goede start maken op voortgezet onderwijs. Dan is brugklascoaching zeker iets voor jou. Naast leerstrategieën kun je tijdens de brugklascoaching aan de slag met het maken en leren van je huiswerk. Wij helpen bij vragen en overhoren de leerstof.

BIJLES

Tijdens de bijles wordt er begeleiding gegeven voor een bepaald vak. Onze begeleiders hebben niet alleen veel kennis over het vak, maar weten ook hoe ze de stof moeten overbrengen. Door de intensieve en persoonlijke begeleiding zijn achterstanden snel weer weggewerkt. Dit geeft rust en zelfvertrouwen en zorgt voor plezier in het leren.