Diensten

Voor huiswerkbegeleiding, Brugklascoaching of bijles in een huiselijke omgeving en met een persoonlijke, positieve en professionele aanpak ben je bij Focus Studiebegeleiding op de goede plek. Met meer dan 10 jaar ervaring in studiecoaching weten wij wat leerlingen nodig hebben. Op een centrale gelegen locatie in Sneek tussen tussen RSG Magister Alvinus en CSG Bogerman helpen jouw kind met het schoolwerk. 

Huiswerkbegeleiding Focus RSG Bogerman

HUISWERKBEGELEIDING


In een prettige sfeer en onder professionele begeleiding je huiswerk maken. Zo ga je met een goed gevoel naar school. Kom jij ook twee weken gratis kennismaken? Meld je snel aan. 

Huiswerkbegeleiding Focus RSG Bogerman

BRUGKLASCOACHING


Hoe moet je leren en hoe plan je je huiswerk voor de korte en de lange termijn? En hoe moet je leren voor al die vakken? Bij ons krijg je de beste tips.

Bijles Huiswerkbegeleiding RSG Bogerman

BIJLES


Onze bijlescoaches hebben niet alleen veel kennis van het vak. Ze weten ook heel goed hoe ze deze kennis over moeten brengen. Zo zijn achterstanden snel weer weggewerkt.

Bij Focus Studiebegeleiding vind je een fijne plek om aan de slag te gaan met je huiswerk. Een plek waar je geholpen wordt bij het maken van je schoolwerk, waar je overzicht krijgt door te plannen. Zo blijft er genoeg tijd over om  leuke dingen te doen met vrienden en om te sporten.  
Nieuwe leerlingen kunnen onze huiswerkbegeleiding en brugklascoaching 2 weken gratis

en vrijblijvend uitproberen.