Werken bij

Werken bij


Het team van Focus Studiebegeleiding bestaat uit enthousiaste coaches met een pedagogische opleiding op minimaal HBO-niveau. Leerlingen voelen zich bij ons snel op hun gemak door de prettige sfeer. Door de kleine groepen kunnen wij iedere leerling de persoonlijke aandacht geven die nodig is.Studiecoach, 4 tot 16uur

Ter vervanging tijdens zwangerschapsverlof


Ben jij geduldig, kun je goed uitleggen en motiveren? En wil jij je verdiepen in de lesstof van de leerlingen? Ben jij 1 of meer middagen per week beschikbaar in de maanden mei, juni en juli? Dan zijn wij op zoek naar jou. 


Bij Focus Studiebegeleiding help je als studiecoach leerlingen van het voortgezet onderwijs met het maken, leren en plannen van hun huiswerk en leerwerk. Je geeft tips over hoe je het beste kunt leren voor een bepaald vak. Snapt een leerling het huiswerk of leerwerk niet? Dan ga je samen met de leerling op zoek naar het juiste antwoord.  Leerlingen gaan dankzij jouw begeleiding goed voorbereid naar school.  


Heb jij vwo of hbo niveau en lijkt jou dit een leuke uitdaging? Stuur dan een sollicitatiebrief t.a.v. Anke de Jong naar info@focusstudiebegeleiding.nl. 


Heb je vragen over de functie of deze vacature, neem dan ook gerust contact op. Tel.: 06-14837269


Wat anderen zeggen


Bedankt voor de begeleiding. Ik heb veel geleerd, zoals samenvattingen maken en verschillende manieren om te leren. Jullie hebben mij erg fijn en goed geholpen.


Anna, 

RSG, Sneek

 Jelle vond de begeleiding heel prettig en gaat nu zelf aan de slag met plannen. Mocht hij weer hulp nodig hebben, dan zullen we snel weer aan de bel trekken. 


Ouders van Jelle,

Bogerman, Sneek

Het gaat nu heel goed met mij op school. Ik haal goede cijfers en ik heb geleerd hoe ik moet plannen. 


Nils,

Bogerman Sneek

Wij zijn heel blij met de hulp die Sigrid heeft gekregen tijdens de huiswerkbegeleiding en ze heeft er zeker baat bij gehad. Sigrid kan nu weer zelfstandig aan de slag. Hartelijk bedankt voor alle inzet!


Ouders van Sigrid,

RSG, Sneek