Over ons

Over ons


Het team van Focus Studiebegeleiding bestaat uit enthousiaste coaches met een pedagogische opleiding op minimaal HBO-niveau. Leerlingen voelen zich bij ons snel op hun gemak door de prettige sfeer. Door de kleine groepen kunnen wij iedere leerling de persoonlijke aandacht geven die nodig is.


Het team

Professionele studiecoaching huiswerkbegeleiding

Anke de Jong

Studiecoach en Eigenaar

Cindy Zomervrucht

Studiecoach en Bijlescoach



Anke de Jong

Na het afronden de docentenopleiding heb ik een aantal jaren voor de klas gestaan in het voortgezet onderwijs. Inmiddels geef ik alweer meer dan 10 jaar huiswerkbegeleiding in Sneek. Dit doe ik met veel plezier.


De leerlingen één op één begeleiden, ze motiveren, ze leren hoe te leren en samen met de leerlingen gaan voor het beste resultaat geeft mij voldoening en vind ik een mooie uitdaging. Leerlingen gaan dankzij de begeleiding goed voorbereid naar school. Het halen van goede cijfers geeft (weer) plezier in leren en geeft zelfvertrouwen. 

Cindy Zomervrucht

 Hoe kan een kind het beste uit zichzelf halen? Dat was een vraag die tijdens mijn opleiding, stages en werk in het onderwijs altijd centraal stond. Ook in mijn huidige werk wil ik kinderen helpen om het beste uit zichzelf te halen. Sinds een aantal jaren werk ik met leerlingen van de basisschool en leerlingen uit het voortgezet onderwijs die extra begeleiding nodig hebben met schoolgerelateerde zaken.


Met mijn begeleiding hoop ik leerlingen inzicht in de leerstof te geven en het vertrouwen in zichzelf te laten groeien, zodat een leerling uiteindelijk genoeg houvast heeft om zich zelfstandig verder te ontwikkelen.

Wat anderen zeggen


Bedankt voor de begeleiding. Ik heb veel geleerd, zoals samenvattingen maken en verschillende manieren om te leren. Jullie hebben mij erg fijn en goed geholpen.


Anna, 

RSG, Sneek

 Jelle vond de begeleiding heel prettig en gaat nu zelf aan de slag met plannen. Mocht hij weer hulp nodig hebben, dan zullen we snel weer aan de bel trekken. 


Ouders van Jelle,

Bogerman, Sneek

Het gaat nu heel goed met mij op school. Ik haal goede cijfers en ik heb geleerd hoe ik moet plannen. 


Nils,

Bogerman Sneek

Wij zijn heel blij met de hulp die Sigrid heeft gekregen tijdens de huiswerkbegeleiding en ze heeft er zeker baat bij gehad. Sigrid kan nu weer zelfstandig aan de slag. Hartelijk bedankt voor alle inzet!


Ouders van Sigrid,

RSG, Sneek