Huiswerkbegeleiding
Huiswerkbegeleiding Sneek RSG Bogerman

Huiswerkbegeleiding in Sneek

Al meer dan 10 jaar zijn wij een vertrouwd adres voor huiswerkbegeleiding, brugklascoaching en bijles in Sneek. Vlakbij het treinstation van Sneek en centraal gelegen tussen RSG Magister Alvinus en CSG Bogerman vind je Focus Studiebegeleiding. Voor huiswerkbegeleiding in een huiselijke omgeving en met een persoonlijke, positieve en professionele aanpak ben je bij ons op de juiste plek. Wij helpen jouw kind bij het huiswerk maken, motivatie, concentratie, plannen, overhoren, studievaardigheden of een combinatie hiervan. 

Onze huiswerkbegeleiding in het kort

Hogere studieresultaten

Hulp bij het maken van het huiswerk, aanleren van leerstrategieën, leren plannen, overhoren en toetsen.

Professionele begeleiding

Studiecoaches met meer dan 10 jaar ervaring in huiswerkbegeleiding en het onderwijs. 

Prettige sfeer

Een huiselijke omgeving, een fijne leerplek om het plezier in leren te bevorderen.  

Persoonlijke aanpak

Voldoende ruimte en tijd voor persoonlijke aanpak op maat. 

Het is voor veel leerlingen een uitdaging om op een goede manier met het schoolwerk aan de slag te gaan. Want hoe pak je het aan, hoe moet je plannen, wat is de beste leerstrategie en hoe zorg je ervoor dat je niet wordt afgeleid door bijvoorbeeld je telefoon? Bij Focus Studiebegeleiding bieden we leerlingen in een huiselijke omgeving een prettige plek om geconcentreerd met het huiswerk aan de slag te gaan. 


Hoe gaan wij te werk:

We plannen samen het maak- en leerwerk en bespreken de aanpak van de vakken. We helpen bij vragen over het huiswerk en we motiveren de leerling. We bespreken leerstrategieën en leren hoe deze toegepast kunnen worden. We toetsen of de stof is blijven hangen door te overhoren. 

We maken samen met de leerling een realistische planning voor de korte en de langere termijn. Zo'n planning geeft overzicht en rust. Dit alles doen we op een prettige manier. We willen dat leerlingen zich thuis voelen. Ouders worden persoonlijk en via ons studievolgsysteem op de hoogte gehouden. 


Met meer dan 10 jaar ervaring in het geven van huiswerkbegeleiding en met onze ruime werkervaring in het voortgezet onderwijs weten wij wat leerlingen nodig hebben.


Kom twee weken gratis meedraaien om te kijken of onze huiswerkbegeleiding bij jou past.  

Tarieven 

1 middag per week €180 per maand


2 middagen per week €270 per maand


3 middagen per week €315 per maand


4 middagen per week €345 per maand


5 middagen per week €375 per maand


Deze tarieven gelden voor het schooljaar 2023/2024.

Een intakegesprek is gratis en er gelden geen inschrijfkosten. Leerlingen mogen de huiswerkbegeleiding en brugklascoaching twee weken gratis uitproberen. De prijzen zijn inclusief gebruik van het leerlingvolgsysteem en oudergesprekken.Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op.